Irodankrol

Irodankrol

“Ugyvednek lenni nem munka, hanem hivatas.”

kbk2A fenti gondolat az, mely meghatarozta a palyavalasztasomat, iranyitotta egyetemi tanulmanyaimat es gyakorlati eveimet, es amely menten torekszem nap mint nap az irodai feladataim ellatasara.

Dr. Kiss Balazs Karoly ugyved vagyok, az iroda alapitoja. Jogi diplomamat 2008-ban szereztem az ELTE Allam- es Jogtudomanyi Karan cum laude minositessel. Gyakorlati eveimet 2008-tol 2012-ig a Dr. Bistey Zsuzsa Ugyvedi Irodaban toltottem. Jogi szakvizsgaimat 2012-ben fejeztem be, ezt kovetoen alapitottam onallo ugyvedi irodamat.

Szerencsesnek mondhatom magam, mert mar egyetemi eveim alatt is megtapasztalhattam az ugyvedi hivatas lenyeget, szepsegeit es nehezsegeit egyarant. Masodeves egyetemista koromtol kezdve egeszen az allamvizsgaig tobb ugyvedi irodanal is dolgoztam gyakornokkent, mely munka soran nemcsak az ugyvedi munka rutinjaival, hanem a logikus es szeles tudason alapulo gondolkodassal, az uj ismeretek megszerzese iranti elkotelezettseggel, es az ugyek ellatasa soran tanusitando faradhatatlan kitartassal is megismerkedtem. Mindezek a tapasztalatok jelentosen befolyasoltak az egyetemi tanulmanyaimat, es egyertelmuen kijeloltek szamomra az utat, mely az ugyvedi iroda megalapitasaig vezetett.

Az iroda megalapitasakor celom az volt, hogy a tradicionalis es a modern ugyvedi irodakkal szemben tamasztott kovetelmenyeknek is megfelelo, ugyanakkor a jelen kor tarsadalmi, gazdasagi es szocialis korulmenyei kozott az ugyfelek szamara olyan jogi partnerre valo iroda jojjon letre, mely gazdasagosan es hatekonyan, az uj kor technikai vivmanyait is felvonultato, minosegi szolgaltatast nyujt.

A mai „rohano vilagban” elengedhetetlen a valtozasok folyamatos nyomon kovetese, az azokra valo reflektalas illetve az azoknak valo megfeleles. Szamomra ez egyszerre jelenti a szuken vett szakma, azaz a jogszabalyi kornyezet valtozasanak figyelemmel koveteset, a folyamatos szakmai tovabbkepzest, valamint szelesebb ertelemben a tarsadalmi, gazdasagi, technikai fejlodes eredmenyeinek a megismereset.

Az iroda ennek jegyeben a legujabb technikai eljarasokat hasznalja, kezdve a mar alapvetove valt TAKARNET hasznalattol az elektronikus cegeljarason at az online ugyintezes lehetosegeig. Az ugyek bizonyos korenek felho alapu nyilvantartasa egy uj lehetoseget nyit mind az ugyfelek, mind az ugyved szamara a kozvetlen kommunikacio es informaciocsere megvalositasara.

Eddigi tapasztalataim azt mutatjak, hogy az esetek jelentos reszeben a siker kulcsa a gyors reagalas. Nem elegendo sem az ugyfelek egymas kozotti, sem az ugyfel es a birosagok, hatosagok, mas eljaro szervek kozotti kapcsolatban pusztan a hataridok megtartasa, hanem az aktualis esemenyekre idoben, es eppen idoben kell tudni reflektalni.

Bizom benne, hogy az iroda alapitasa ota celjaimbol sok minden megvalosult. Az iroda a folyamatos szakmai es technikai fejlodes mellett elmondhatja magarol, hogy folyamatosan novekvo szamban kepvisel ugyfeleket, akiknek ugyei kapcsan nemcsak problemaikban, hanem sikereikben is van modunk osztozni. Szamomra kulonosen sokat jelent azon ugyfelek novekvo szama, akik ugyuk sikeres lezarasat kovetoen ujabb jogi termeszetu kerdesekben tisztelnek meg bizalmukkal. Ezt a bizalmat a leheto legmagasabb szintu elkotelezettseggel, szakmai felkeszultseggel es kitartassal igyekszunk meghalalni.

Minden ugyfelhez nyitottan, a gondjai-bajai irant erzekenyen kozelitunk, mely lehetove teszi, hogy magas szakmai szinvonal mellett, kello kreativitassal, az egyedi igenyeknek megfeleloen lathassuk el jogi kepviseletuket.

Jojjon, forduljon On is hozzank bizalommal! Meggyozodesem, hogy a fenti elveket kepviselve az iroda tevekenysegi korebe tartozo jogi problemajaban segitsegere lehetunk!