Partnerek

Szolgaltatasaink

Ingatlanjog
Az iroda az ingatlanjog teruleten a tulajdonjog megszerzesetol a tulajdonjog valtozasaig valamennyi ingatlanhoz kapcsolodo jogugylet soran teljes koru jogi szolgaltatast nyujt.
Cegjog
Az iroda celja a gazdasagi elet szereploinek megfelelo eligazitasa az aktualis jogszabalyi kornyezetben, esszeru, eletszeru, hatekony es megvalosithato megoldasi lehetosegek nyujtasa az ugyfelek szamara felmerulo problemakban.
Szerzodesek
A gazdasagi elet szereploi szamos teruleten kapcsolodhatnak egymashoz szerzodeseken keresztul. A megfelelo szerzodestipus kivalasztasa es a mindket fel szamara elonyos es biztonsagos feltetelek kialakitasa fontos elvaras, gyakran ugyanis csak utobb merul fel olyan problema, amelynek megoldasi lehetosegei nagyreszt a szerzodes eloirasaitol fuggenek.
Koveteleskezeles
A tarsashazi kepviselet mellet az iroda masik meghatarozo tevekenysegi terulete a koveteleskezeles, kovetelesbehajtas soran torteno ugyvedi kozremukodes biztositasa.
Tarsashazi kepviselet
Az iroda egyik fo tevekenysegi terulete a tarsashazi jog. A tarsashazak alapitasatol kezdodoen a mukodesukhoz kapcsolodo szamtalan kerdesben nyujt teljes koru jogi szolgaltatast, szukseg szerint jogi konzultacioval, okiratszerkesztessel, vagy peren kivuli illetve peres kepviselettel.
Csaladjog
Hazastarsi, elettarsi vagyonjogi viszonyok rendezese, rokon- es gyermektartassal, kapcsolattartassal osszefuggo jogi kepviselet es tanacsadas, okiratszerkesztes, cselekvokepesseget erinto ugyek intezese, hazassag felbontasa soran peren kivuli es peres kepviselet ellatasa. Roviden igy lehet osszefoglalni az iroda tevekenysegi koreit csaladjogi ugyekben.
Oroklesi jog
Az iroda az oroklesi jog teruleten vallalja a torvenyes orokles kapcsan felmerulo kerdesekben valo tanacsadast illetve a hagyateki eljarast megelozo esetleges egyeztetesek lebonyolitasat, kepviselet ellatasat hagyateki eljaras es oroklesi jogi vita soran, tovabba vegrendeletek, oroklesi szerzodesek es halal esetere szolo ajandekozasi szerzodesek szerkeszteset.
Karterites
„Aki masnak jogellenesen kart okoz, koteles azt megteriteni.” A karterites a polgari jogi felelosseg leggyakoribb es legfontosabb megnyilvanulasi formaja. A karterites celja, hogy a karosultat olyan helyzetbe hozza, mintha a kar be sem kovetkezett volna.

Partnereink